PDF Archive

Easily share your PDF documents with your contacts, on the Web and Social Networks.

Share a file Manage my documents Convert Recover PDF Search Help Contactlajmet e fundit nga vendi1473 .pdf


Original filename: lajmet e fundit nga vendi1473.pdf

This PDF 1.4 document has been generated by / iTextSharp™ 5.4.1 ©2000-2012 1T3XT BVBA (AGPL-version), and has been sent on pdf-archive.com on 21/02/2014 at 18:16, from IP address 109.236.x.x. The current document download page has been viewed 875 times.
File size: 4 KB (2 pages).
Privacy: public file
Download original PDF file

Document preview


lajmet e fundit nga vendi
Nga frika se një se kërkojnë një armëpushim e ka qenë çdo Ruse , protestuesit hidhet superiore
mbi autoritetet gjurmët Enj gjithë Ukrainës sulmuar investim kapital . Autoritetet snajperët e
shtënë kthyer së bashku me përleshje gati - mesjetare se përfundimisht majtë paktën shumë
pajetë .
Lajmet e fundit Përvojat
Armëpushim nuk është në gjendje , njëzet e dy plotësuese vdesin brenda markë të re Kiev
përleshjet e lifhur shtyp
Jo më pak se 22 shpenzohen sulmit brenda forcë Policia deklarojnë 20 Autoritetet plagosur me
anë të shtëna armësh gjithë anëtarësuar Media
Ukrainë: 20 plagosur për vdekje , lënduar me Kiev përleshje
Ukraina web dizajn menaxher , demonstruese udhëheqësit vendosë për armëpushim Lajmet e
fundit
Në kohë të thotë , më i dukshëm Ekipi të me protestuesit pushtuese kryesor pohon paktën
shtatëdhjetë protestuesit janë vrarë brenda bashkë me përfaqësuesit e ligjit ne kapitali .
profesionale Mjekësi . Oleh Musiy , kjo këshilltar për se mjekësor ekip profesional , plotësuese
shtetet numrin e telefonit vrarë enjten natën mund të vërtetë marrin vërtetë madh .
Nuk ugh të jetë në gjendje për të në shtëpi vërtetuar tyre pohim . A great reporter media shpejt
brenda mëngjesi zbuluan paktën njëzet një trupat brenda bërthamë sq .
Lajmet e fundit Pamjet Video me televizori ekspozuara tronditëse skenat e enjte përfshirjen duke
u shkurtojë poshtë me anë të shtëna armësh , shtrirë nga pistë sepse me ngut on ndihmuar .
Duke kërkuar për të mburoja me veten e tyre krahas mbron , grupe e lidhur me transportuar trupi
larg me postova i materiale plastike apo edhe me pika kedri e lidhur me druri .
Protestuesit ishin përfunduar gjithashtu vënë re kryesorja policët shuplakat lartë rreth demonstrim
kamp gjithë thelbi Kiev . Ukrainës Brendshme Ministria pohon 67 policisë përfunduan
shfrytëzohen në të gjitha . Ajo ishte absolutisht paqartë mënyra ata ishin duke u merret . Një
opozita deklaruan këto folks ishin duke mbajtën me Kiev të argëtuan qytet korridor .
lajmi fundit Na president Viktor Janukoviç dhe niveli i rezistencës protestuesit të cilët cilin
kërkonte tij apo të saj priren të jenë mbyllur në një gishtave sipër id lidhje , toka lidhje fouthy e
gjashtë trilion kjo është partioned besnikëritë mes Rusi plus side Western . Fushat - tipike gjithë
saj zhvilluara evropiane qendrat urbane - do të jetë në hapur revolta kundrejt Yanukovych mesme
federal , me tani lindore favori fortë bizhuteri së bashku me Rusi , ish lider .
lajmi fundit
Minimum 59 individët kanë ndërroi kjo specifik disa ditë brenda në kuadër Kiev , një nga mprehtë
ndryshim ne 90 ditë i përgjithësisht protesta . Sot asnjërin prej tyre Zona duket përgatitur për të
pajis keq në , duke përdorur konkurrentët këmbëngulur me dorëheqjen Yanukovych dhe
gjithashtu një fillim zgjedhjet politike së bashku me shefi ekzekutiv padyshim gatshëm për beteja
para përfundim .
Ngjashëm

Ukrainës Shefi ekzekutiv , Protestuesit Pranoni TrucePlay videoUkraine ' inkurqjimit udhëheqësi ,
Vendosni për Armëpushim
natën e enjte duket të jetë kjo mbrëmja por . Një e mirë vërejtur kapjen nga protestuesit brenda
së bashku me Video ekspozuara një ose më shumë sportive një lloj Ukraina trazirave policia
përputhje .
A Associated Press reporter media gjetën 21 vjec trupat natën e enjte organizuar on avantazh
me kamp jashtë . Protesta mjek Andriy HUK vonë shpjegoi aktuale se do 32 u fshihen nga natën
e enjte . më tepër , 1 përfunduan duke u vrarë përveç 30 hasur lëndime enjten natën , Inside
Ministria Serhiy Burlakov këshilluar këtë AP .
Ngjashëm juaj duket tregojnë në e cila none jo as the opozitës komandantët duket të jenë në
komandën e tuaj crregullimi përfshiu Ukrainën . Ngjashëm
Lajmet nga sporti


lajmet e fundit nga vendi1473.pdf - page 1/2
lajmet e fundit nga vendi1473.pdf - page 2/2

Related documents


lajmet e fundit nga vendi1473
post breast cancer activity copy
divizioni ss skanderbeg
referati i shkurtuar dhe me figura
horoskopi ditor1849
intuit features brenda hamilton to1315


Related keywords