Microsoft Word - Dertien - eBook versie 2016.doc (Dertien - Maurice Hennevelt - eBook versie 2016.pdf)

Original file name: Dertien - Maurice Hennevelt - eBook versie 2016.pdf
This document has been shared on pdf-archive.com on 03/26/2016 at 16:27, from IP 86.85.***.***. This document download page have been viewed 7853 times.
File size: 1410 KB (213 pages).

Share this document:


           


Document preview

Nb. Deze download wordt je gratis aangeboden. Een kleine donatie is natuurlijk altijd welkom. Deze kun je overmaken op: NL14 INGB 0006 6437 83 t.n.v. Maurice Hennevelt Beheer B.V. 50% van alle donaties gaat naar de stichting KIKA, kinderen kankervrij! Maurice Hennevelt Voorwoord Ik schreef dit boek, dat in 2007 werd uitgegeven door Free Musketeers, in 2005 en 2006. Niet omdat ik mijzelf een echte schrijver vind, maar gewoon omdat ik wilde weten of ik het zou kunnen. Ik begon, en het lukte. Wat een kick! Het is super gaaf om vanuit het niets iets te creëren. Wat nog mooier is: ik ben inmiddels vader van twee prachtige kinderen (Yara en Youri) en hoe leuk is het dat zij straks dit boek kunnen lezen. Dat ik ze, hoe mijn leven ook loopt, dankzij dit boek steeds weer opnieuw mee kan nemen in mijn levendige fantasie. En niet alleen mijn kinderen, maar wie weet later ook hun kinderen… en hun kleinkinderen. Dit boek zal ze altijd herinneren aan mij. Ik heb de afgelopen jaren een paar mooie complimenten mogen ontvangen. Van jongens en meisjes die dit boek hebben gelezen en het bestempelde als het aller-leukste boek dat ze ooit hebben gelezen. Er is zelfs al een boekverslag geschreven over dit boek. Dus goed of niet goed…wat iedereen er ook van vindt, alleen al voor die paar lezers die het de moeite waard vonden te lezen was het voor mij al de moeite waard om het te schrijven. Vaak wordt mij gevraagd of ik nog een nieuw boek ga schrijven. Voorlopig niet. Maar wie weet, ooit. En nee, het zal niet “Veertien” gaan heten. ;) Maurice Hennevelt Maart 2016 Nb. Deze download wordt je gratis aangeboden. Een kleine donatie is natuurlijk altijd welkom. Deze kun je overmaken op: NL14 INGB 0006 6437 83 t.n.v. Maurice Hennevelt Beheer B.V. 50% van alle donaties gaat naar de stichting KIKA, kinderen kankervrij!


         

Download Dertien - Maurice Hennevelt - eBook versie 2016.pdf
PDF - Download document

Download original PDF file
(PDF1.7, 1410 KB)
Make a link to this document


  Link to document download page (short link)


  HTML code - Use this code to share your document on a Website, a Weblog or your Myspace profile


  BB-Code - Use this code to share your document on a Forum community


  Permalink - Permanent link to this document download page

QR-Code link to this page


Comments


comments powered by Disqus