PDF Archive

Easily share your PDF documents with your contacts, on the Web and Social Networks.

Share a file Manage my documents Convert Recover PDF Search Help Contact



MB2 701 .pdf



Original filename: MB2-701.pdf

This PDF 1.4 document has been generated by / iTextSharp 4.0.8 (based on iText 2.0.8), and has been sent on pdf-archive.com on 25/08/2016 at 09:31, from IP address 107.183.x.x. The current document download page has been viewed 201 times.
File size: 176 KB (4 pages).
Privacy: public file




Download original PDF file









Document preview


EndExam
QUESTION & ANSWER
Accurate study guides, High passing rate!

Weofferfreeupdateserviceforoneyear!

hƩp://www.endexam.com

The safer , easier way to help you pass any IT exams. 

Exam

: MB2-701

Title

: Extending Microsoft
Dynamics CRM 2013

Version : DEMO

1/3

The safer , easier way to help you pass any IT exams. 

1.You are running Fetch-based reports in Microsoft Dynamics CRM.
Which component should you add to the computer that has Microsoft SQL Server Reporting Services
(SSRS) installed?
A.Microsoft Dynamics CRM Administrative Reports
B.Microsoft Dynamics CRM Reporting Extensions
C.SQL Server Configuration Manager
D.Microsoft Dynamics CRM Report Authoring Extension
Answer: B
2.Which Microsoft Dynamics CRM web resource is used to validate data that is entered in a te box?
A.XML
B.HTML
C.CSS
D.JavaScript
Answer: D
3.Which component defines the navigation areas for Microsoft Dynamics CRM for Outlook and Microsoft
Dynamics CRM for tablets?
A.SiteMap
B.Application ribbon
C.Style Sheet (CSS)
D.Service endpoint
Answer: A
4.Which object is used to retrieve the root URL for an organization?
A.GetClientUrl
B.PrependOrgName
C.GetObject
D.GetQueryStringParameters
Answer: A
5.What is the correct term for a set of components that can be transported between different Microsoft
Dynamics CRM organizations?
A.Solution
B.User settings
C.Extensions
D.Data maps
Answer: B
6.In Microsoft Dynamics CRM, which feature is included as part of the application framework model?
A.presentation
B.asynchronous business logic
C.multi-tenancy
D.web services

2/3

The safer , easier way to help you pass any IT exams. 

Answer: A
7.You are making a manual edit to the Account entity command bar.
Which section of the file customizations.xml for the Account entity should you update?
A.FormXml
B.SiteMap
C.RibbonDiffXml
D.EntityInfo
Answer: C
8.You are trying to obtain an Account record from Microsoft Dynamics CRM.
You do NOT know the name of the Account record.
Which method should you use to discover the Account record?
A.RetrieveMultiple
B.Create
C.Retrieve
D.Update
Answer: A
9.Which three actions can be performed on entity records when you use the Open Data Protocol
(OData)?
A.Count
B.Execute
C.Create
D.Delete
E.Update
Answer: C, D, E
Ref: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/gg334279.aspx
10.You need to programmatically retrieve the current display name of several custom entities by using a
Simple Object Access Protocol (SOAP) endpoint.
Which endpoint should you use?
A.Organization Service
B.Organization Data Service
C.Discovery Service
D.Metadata Browser Managed Solution
Answer: A

3/3


MB2-701.pdf - page 1/4
MB2-701.pdf - page 2/4
MB2-701.pdf - page 3/4
MB2-701.pdf - page 4/4

Related documents


mb2 707
mb2 702
mb6 702
mb2 703
mb2 701
mb2 708


Related keywords