PDF Archive

Easily share your PDF documents with your contacts, on the Web and Social Networks.

Share a file Manage my documents Convert Recover PDF Search Help Contact



MB6 886 .pdf



Original filename: MB6-886.pdf

This PDF 1.4 document has been generated by / iTextSharp 4.0.8 (based on iText 2.0.8), and has been sent on pdf-archive.com on 25/08/2016 at 09:33, from IP address 107.183.x.x. The current document download page has been viewed 250 times.
File size: 159 KB (5 pages).
Privacy: public file




Download original PDF file









Document preview


EndExam
QUESTION & ANSWER
Accurate study guides, High passing rate!

Weofferfreeupdateserviceforoneyear!

hƩp://www.endexam.com

The safer , easier way to help you pass any IT exams.

Exam

: MB6-886

Title

: Microsoft Dynamics AX
2012 Process
Manufacturing Production
and Logistics

Version : Demo

1/4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.

1.Which of the following is a characteristic of a bill of materials (BOM) item in Microsoft Dynamics AX
2012?
A. produced in a batch size
B. produced together with a by-product
C. can contain a catch weight ingredient
D. a fixed quantity of components produces only an output of one unit
Answer: D
2.You are applying a product template to an existing released product in Microsoft Dynamics AX 2012.
Which of the following parameters must be identical between the product template and the released
product.? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. configuration technology
B. item model group
C. product model group
D. product subtype
E. product type
Answer: ADE
3.Which dimension can be created only at the enterprise level in Microsoft Dynamics AX 2012?
A. site
B. size
C. warehouse
D. batch number
Answer: B
4.Which of the following manufacturing requirements does process manufacturing address?
A. batch production
B. contract manufacturing
C. engineer to order
D. Lean manufacturing
Answer: A
5.Which of the following characteristics apply only to a formula item and NOT to a bill of materials (BOM)
item?
A. Default order settings apply to the item.
B. The item must have the serial tracking dimension.
C. The item must be defined at the organization level.
D. The production of the item can result in the production of co-products.
Answer: D
6.An item in a production batch must be retested in 30 days to validate that it meets standards.
You need to generate a report that informs you to retest the production batch in 30 days.
What should you do?
A. Set the Shelf life period in days to 30.

2/4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.

B. Set the Best before period in days to 30.
C. Set the Shelf advice period in days to 30.
D. Set the Expiration date to 30 days from the manufacturing date.
Answer: C
7.You need to set up consolidated batch orders to link a bulk order to packed orders.
Which of the following actions is part of the setup process?
A. Define the bulk item conversion for BOM items.
B. Define the bulk item conversion for formula items.
C. Define the bulk item conversion for by-product items.
D. Define the bulk item conversion for planning item items.
Answer: B
8.For which of the following production types can you define a planning formula in Microsoft Dynamics AX
2012?
A. by-product
B. co-product
C. formula
D. planning item
Answer: B
9.In which of the following groups can you configure reservation-related settings provided by the Microsoft
Dynamics AX 2012 process manufacturing features?
A. coverage group
B. item group
C. item model group
D. product dimension group
Answer: C
10.Which of the following template item properties will transfer to a new item that has been created by
using a product template? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. approved vendor list (AVL) check method
B. catch weight unit
C. shelf-life period in days
D. yield percent
Answer: ACD
11.For which of the following production types can you allocate the total cost of a batch order in Microsoft
Dynamics AX 2012? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. by-product
B. co-product
C. formula
D. planning item
Answer: BC

3/4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.

12.To which of the following logistic processes can a formula version be assigned? (Each correct answer
is a complete solution. Choose two).
A. manufacturing
B. master planning
C. route consumption
D. transfer orders
Answer: AB
13.You need to explode and consume the ingredients of a formula item in a batch process.
In the Formula line form, which line type should you use for the formula item?
A. item
B. pegged supply
C. phantom
D. vendor
Answer: C
14.Which of the following statements about formula versions in Microsoft Dynamics AX 2012 are true?
(Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)
A. Formula versions require a default site.
B. Formula versions allow specification of yield.
C. Formula versions require a route association.
D. Formula versions can be defined for a quantity greater than one.
Answer: BD
15.The formula for a finished good named FG-01 uses a raw material named RM-01. You currently have a
supply of RM-01 in stock. The vendor informs you that only limited supplies of RM-01 will be available in
the future. After you run out of the current supply of RM-01, you will substitute a raw material named
RM-02 in the FG-01 formula.
Which of the following options must you configure on a formula line to allow raw material substitutions in
Microsoft Dynamics AX 2012?
A. Step consumption
B. Percent and Priority
C. Plan group and Priority
D. Scalable and Percent controlled
Answer: C

4/4


Related documents


PDF Document mb6 886
PDF Document uop iscom 471 week 5 learning
PDF Document try latest c tplm40 65 demo questions
PDF Document c tplm40 65 exam questions updated demo 2018
PDF Document mb6 884
PDF Document angels job description


Related keywords