PDF Archive

Easily share your PDF documents with your contacts, on the Web and Social Networks.

Share a file Manage my documents Convert Recover PDF Search Help Contact



verbalability Oneword Substitute .pdf



Original filename: verbalability-Oneword Substitute.pdf
Title: verbalability
Author: angelsun

This PDF 1.5 document has been generated by Aspose.Slides for .NET 16.8.0.0, and has been sent on pdf-archive.com on 23/12/2016 at 11:24, from IP address 49.205.x.x. The current document download page has been viewed 137 times.
File size: 105 KB (18 pages).
Privacy: public file




Download original PDF file









Document preview


Verbal ability- Oneword
substitute

1) Altruist
A)Works for the welfare of others.
B) Egoist towards other people.
C) One who is not sure about God.
D) One who lives happily.
Ans:- Works for the welfare of others.

2) Annuity

A) Yearly grant.
B) Yesterday incident.
C) leap year grant.
D) None.
Ans:- Yearly grant.

3) Bibliography

A) Study of Bibble.
B) Study of books.
C) The study of writers.
D) The study of Mountains.
Ans:- Study of books.

4) Botanist

A) One who judge anybody around him.
B) One who knows the science of plants.
C) One who hates mankind.
D) All.
Ans:- One who knows the science of plants.

5) Cannibal

A) One who eats vegetables.
B) One who eats fruits.
C) One who eats fastfood..
D) One who eats human flesh..
Ans:- One who eats human flesh..

6) Chronology.

A) Arrangement of events according to time.
B) Arrangement of Chairs for the event.
C) Arrangement of events according to sponser.
D) None.
Ans:- Arrangement of events according to time

7) Coffle

A) Collection of doctors.
B) Collection of slaves.
C) Collection of children.
D) Collection of movies.
Ans:- Collection of slaves.

8) Crisis

A) Turning point of danger.
B) Happy movement.
C) Inflamed place.
D) Turning point in cinema.
Ans :- Turning point of danger


Related documents


verbalability oneword substitute
5 ways psychology is applicable to everyday life
24
he that is spiritual
07603648
the magnificent turning point at1045


Related keywords