PDF Archive

Easily share your PDF documents with your contacts, on the Web and Social Networks.

Share a file Manage my documents Convert Recover PDF Search Help Contact



Web Learning Resources FB Course Day 2 Simrin.pdf


Preview of PDF document web-learning-resources-fb-course-day-2-simrin.pdf

Page 1 2 3 45669

Text preview


Facebook Advertising & Management Training Course (Day 2)
Time

Description

Duration

09:00 -09:15

Recap Day 1

15 mins

Section 3: Creating Ads Campaign - Step by Step
09:15 - 09:45

Chapter 10: Types of Advertising Campaigns (Case Studies)

30 mins

09.45 - 10.45

Chapter 11: Facebook Ads Manager - Step by Step

60 mins

10.45 - 11.00

Break Time

15 mins

11.00 - 11.20

Chapter 12: Boost Post Advertising Campaign - FB Business Page

20 mins

11.20 - 11.40

Chapter 13: Promote Page Advertising Campaign - FB Business Page

20 mins

11.40 - 12.00

Chapter 14: Driving Traffic to your Website

20 mins

12.00 - 13.00

Lunch Break

60 mins

13.00 - 13.30

Chapter 15: Lead Generation Ads

30 mins

13.30 - 14.30

Chapter 16: Video View Ads

60 mins

14.30 - 15.30

Chapter 17: Retargeting Ads

60 mins

15.30 - 15.45

Break Time

15 mins

15.45 - 16.45

Chapter 18: Ads Manager - Facebook Tracking & Optimization

60 mins

16.45 - 17.00

Recap and Q&A Session

15 mins