Medie kit NannaPretzmann.dk.pdf

Original file name: Medie kit NannaPretzmann.dk.pdf
This document has been shared on pdf-archive.com on 04/11/2017 at 14:32, from IP 178.155.***.***. This document download page have been viewed 300 times.
File size: 512 KB (4 pages).

Share this document:


           


Document preview

- En ærlig og humoristisk kvindeblog om livet og alle dets finurligheder KVINDEN BAG BLOGGEN: NannaPretzmann.dk er skrevet af Nanna Pretzmann, som er solo mor til tre piger. Tvillinger på 4 år og lillesøster på 2 år. Familien er bosat i Aalborg. Når hun ikke slår løs på tastaturet er hun professionel blogger og medejer af to webshops, hvor den daglige drift er uddelegeret og hun derfor udelukkende står for markedsføringsdelen. På NannaPretzmann.dk mødes og inspireres kvinder i øjenhøjde. Der er plads til mangfoldighed og der tales om alt fra familieliv, kærlighed, børneopdragelse og parforhold til rejser, mode, mad, opskrifter og shopping. Ærlighed og humor er to vigtige komponenter på bloggen. NANNAPRETZMANN.DK I TAL HVEM ER LÆSEREN Unikke læsere pr 30 dage 31.268 94,09 % er kvinder Sidevisninger pr 30 dage 84.4971 89,53 % er imellem 18-54 år, hvoraf størstedelen er 25-34 år. FØLGERE - SOCIALE MEDIER Facebook 8.300 Instagram 5.330 Bloglovin’ 430 1 Baseret på gennemsnit fra Google analytics (4 april 2016 til og med 4 april 2017)


       





Download Medie kit NannaPretzmann.dk.pdf




PDF - Download document

Download original PDF file
(PDF1.5, 512 KB)




Similar documents







Make a link to this document


  Link to document download page (short link)


  HTML code - Use this code to share your document on a Website, a Weblog or your Myspace profile


  BB-Code - Use this code to share your document on a Forum community


  Permalink - Permanent link to this document download page

QR-Code link to this page


Comments


comments powered by Disqus