Medie kit NannaPretzmann.dk.pdf

Original file name: Medie kit NannaPretzmann.dk.pdf
This document has been shared on pdf-archive.com on 09/26/2017 at 10:07, from IP 178.155.***.***. This document download page have been viewed 127 times.
File size: 511 KB (4 pages).

Share this document:


           


Document preview

- En ærlig og humoristisk kvindeblog om livet og alle dets finurligheder KVINDEN BAG BLOGGEN: NannaPretzmann.dk er skrevet af Nanna Pretzmann, som er solo mor til tre piger. Tvillinger på 5 år og lillesøster på 3 år. Familien er bosat i Aalborg. Når hun ikke slår løs på tastaturet er hun professionel blogger og medejer af to webshops, hvor den daglige drift er uddelegeret og hun derfor udelukkende står for markedsføringsdelen. På NannaPretzmann.dk mødes og inspireres kvinder i øjenhøjde. Der er plads til mangfoldighed og der tales om alt fra familieliv, kærlighed, børneopdragelse og parforhold til rejser, mode, mad, opskrifter og shopping. Ærlighed og humor er to vigtige komponenter på bloggen. NANNAPRETZMANN.DK I TAL HVEM ER LÆSEREN Unikke læsere pr 30 dage 30.602 93,46 % er kvinder Sidevisninger pr 30 dage 87.6551 88,08 % er imellem 18-54 år, hvoraf størstedelen er 25-34 år. FØLGERE - SOCIALE MEDIER Facebook 8.486 Instagram 5.780 Bloglovin’ 477 1 Baseret på gennemsnit fra Google analytics (25 september 2016 til og med 25 september 2017)


       

Download Medie kit NannaPretzmann.dk.pdf
PDF - Download document

Download original PDF file
(PDF1.5, 511 KB)
Similar documentsMake a link to this document


  Link to document download page (short link)


  HTML code - Use this code to share your document on a Website, a Weblog or your Myspace profile


  BB-Code - Use this code to share your document on a Forum community


  Permalink - Permanent link to this document download page

QR-Code link to this page


Comments


comments powered by Disqus