Search


PDF Archive search engine
Last database update: 13 May at 20:53 - Around 76000 files indexed.


Show results per page

Results for «eshte»:


Total: 4 results - 0.01 seconds

1359536594-vendim Astrit Frakulla gjykata apelit - Copy 100%

- Fakti penal i pretenduar nga akuza dhe i deklaruar nga gjykata se me dt.14.09.2009 une si pedagog kam vleresuar me noten “kater” studentin Ad K note e cila eshte vendosur dhe ne fletoren e provimit ndersa ne listen e notave eshte vleresuar me noten “pese” duke vepruar keshtu ne kundershtim me rregulloren e brendshme te fakultetit nenet 70/b etj.

https://www.pdf-archive.com/2015/10/21/1359536594-vendim-astrit-frakulla-gjykata-apelit-copy/

21/10/2015 www.pdf-archive.com

[Nacionalizmi dhe fete abrahamike ; shqip-english] 84%

Judaizmi ishte nje fillimisht nje fe etnike qe u be universaliste me vone, edhe pse sot e kesaj dite eshte pak veshtire te konvertohesh, dhe ata qe konsiderohen si nga linja e Davidit kane ende njefare privilegji.

https://www.pdf-archive.com/2020/04/09/nacionalizmi-dhe-fete-abrahamike--shqip-english/

09/04/2020 www.pdf-archive.com

Veprimtarija 2009 2014 76%

Më pas Xhemajl Haxhiu tha se libri në dy vëllime “SFIDË PËR DEMOKRACINË”, është një monografi që i kushtohet veprimtarisë së Degës së LDK-së në Zvicër, në kohën kur Hajdar Sadrija ka qenë kryetar i saj, përkatësisht gjatë viteve 1993 – 1997.

https://www.pdf-archive.com/2017/04/21/veprimtarija-2009-2014/

21/04/2017 www.pdf-archive.com

DEPOZITE BASHKEEMERORE20170208144632.PDF 38%

Nëse dita e maturimit të depozitës është ditë pushimi zyrtar, dita e parë e punës do të konsiderohet si ditë maturimi.

https://www.pdf-archive.com/2017/03/07/depozite-bashkeemerore20170208144632/

07/03/2017 www.pdf-archive.com