Search


PDF Archive search engine
Last database update: 17 November at 11:24 - Around 76000 files indexed.


Show results per page

Results for «gjithe»:


Total: 3 results - 0.006 seconds

Dokumente mbi Masakrën e Bihorit 100%

Kush shpëtoi prej dorës së çetnikëve, e gjet vdekjen në bjeshkë prej të ftoftit.Kush mundi t’i shpëtojë vdekjes tue ikun, ka me pasë për gjithë jetën në trup e në shpirt, vulën e tmerrit e të vuejtjeve.

https://www.pdf-archive.com/2020/01/11/dokumente-mbi-masakren-e-bihorit/

11/01/2020 www.pdf-archive.com

1359536594-vendim Astrit Frakulla gjykata apelit - Copy 72%

-Ne te gjithe veprimtarine time si pedagog nuk rezulton asnje fakt kriminal.

https://www.pdf-archive.com/2015/10/21/1359536594-vendim-astrit-frakulla-gjykata-apelit-copy/

21/10/2015 www.pdf-archive.com

Statuti i Shoqatës Pallçishti 53%

2.7 Të bashkëpunojë me organizatat qeveritare dhe joqeveritare si dhe me instuticionet shtetërore në Zvicër, në Maqedoni dhe në gjithë Botën me qëllim të promovimit të tolerancës ndëretnike, të bashkëpunimit dhe të realizimit të aktiviteteve humanitare, kulturore, sportive etj..

https://www.pdf-archive.com/2018/03/14/statuti-i-shoqates-pallcishti/

14/03/2018 www.pdf-archive.com