Search


PDF Archive search engine
Last database update: 17 February at 11:24 - Around 76000 files indexed.


Show results per page

Results for «shqiptar»:


Total: 12 results - 0.011 seconds

Divizioni SS Skanderbeg 100%

Divizioni 21 malor i SS-ve të armatosura “Skanderbeg” (Shqiptar nr.

https://www.pdf-archive.com/2018/05/09/divizioni-ss-skanderbeg/

09/05/2018 www.pdf-archive.com

Dokumente mbi Masakrën e Bihorit 90%

Vepra kriminale e kryeme kundër Shqiptarve të pafajshëm e të pamprojtur të Bihorit e provon plotësisht se Gjurishiqi dhe çetnikët e tij janë anmiq të betuem të fisit shqiptar.

https://www.pdf-archive.com/2020/01/11/dokumente-mbi-masakren-e-bihorit/

11/01/2020 www.pdf-archive.com

raca shqiptare 83%

raca shqiptare Materiali është marrë nga;

https://www.pdf-archive.com/2020/06/27/raca-shqiptare/

27/06/2020 www.pdf-archive.com

Veprimtarija 2009 2014 77%

E para ka qenë Lidhja Shqiptare e Prizrent që ka krijuar Shqipërinë e kufijve të 1913 dhe lidhja e dytë ka qenë ajo e Ibrahim Rugovës e cila është e njohur si Lidhja Demokratike e Kosovës e cila e prodhoi shtetin e dytë shqiptar në Ballkan, në kufijtë administrativ të Kosovës së sotme.

https://www.pdf-archive.com/2017/04/21/veprimtarija-2009-2014/

21/04/2017 www.pdf-archive.com

Statuti i Shoqatës Pallçishti 63%

2.12 Shoqata nuk është organizatë politike, por në rast se cënohen të drejtat legjitime të kombit shqiptar ka të drejtë të ngre zërin dhe të përkrahë kauzën e përgjithshme kombëtare me mjete të lejueshme legjitime dhe demokratike.

https://www.pdf-archive.com/2018/03/14/statuti-i-shoqates-pallcishti/

14/03/2018 www.pdf-archive.com

Liber-Mesuesi-Tik-11-bërthame 62%

Të drejtat morale të autorëve dhe artistëve që punuan për realizminin e këtij projekti mbrohen nga IDEART, bazuar në legjislacionin shqiptar mbi pronësinë intelektuale dhe të Drejtat e Autorit, Nr.

https://www.pdf-archive.com/2017/03/23/liber-mesuesi-tik-11-berthame/

23/03/2017 www.pdf-archive.com