Search


PDF Archive search engine
Last database update: 17 January at 11:24 - Around 76000 files indexed.


Show results per page

Results for «shume»:


Total: 2 results - 0.006 seconds

Veprimtarija 2009 2014 100%

Agim Mehmeti, ish zëvendës ministër i Ministrisë së Mbrojtjes gjatë viteve 1998 – 2000, pastaj veprimtarët Xhelal Molliqaj, Skënder Tolaj, Saim Tahiraj, Qamil Nivokazi, Abaz Fejzullahi, Ramadan Avdyli dhe shumë e shumë të tjerë që ia shtuan vlerën promovimit, ndërsa në mënyrë të veçantë z.

https://www.pdf-archive.com/2017/04/21/veprimtarija-2009-2014/

21/04/2017 www.pdf-archive.com

1359536594-vendim Astrit Frakulla gjykata apelit - Copy 69%

-Ndaj meje eshte filluar procedimi penal per korrupsion pasiv duke qene se nuk kishte asnje te dhene u kalua per Shperdorim detyre kur dhe kjo e fundit nuk ka asnje baze te provuari, aq me shume une nuk jam as subjekt i vepres penale te Shperdorimit te detyres.

https://www.pdf-archive.com/2015/10/21/1359536594-vendim-astrit-frakulla-gjykata-apelit-copy/

21/10/2015 www.pdf-archive.com