Search


PDF Archive search engine
Last database update: 21 January at 18:59 - Around 76000 files indexed.


Show results per page

Results for «vetem»:


Total: 2 results - 0.006 seconds

Veprimtarija 2015 2014 100%

1.) Baci Kadri Lokaj 2.) Demé Mulaj 3.) Musa Limani 4.) Ali Gashi Veprimtarija e Shoqates 2014 „BAMIRËSIA ËSHTË THESARI I VETËM, I CILI SHTOHET DUK E E NDARË ME TË TJERËT“ Njerëzit e mirë, edhe pas kalimit në amshim , jetojnë, veprojnë dhe bashkojnë njerëzit e mirë, për vepra të mira, kujtohen e nderohen në pervejtor e manifestime të ndryshme kombëtare, siç janë:

https://www.pdf-archive.com/2017/04/21/veprimtarija-2015-2014/

21/04/2017 www.pdf-archive.com

1359536594-vendim Astrit Frakulla gjykata apelit - Copy 82%

jo vetem qe nuk eshte i vertete por dhe nuk perben veper penale shperdorim detyre.

https://www.pdf-archive.com/2015/10/21/1359536594-vendim-astrit-frakulla-gjykata-apelit-copy/

21/10/2015 www.pdf-archive.com