PDF Archive

Easily share your PDF documents with your contacts, on the Web and Social Networks.

Share a file Manage my documents Convert Recover PDF Search Help Contact



New 100 490 Study Guide V8.02 For CCT Routing & Switching Exam .pdf


Original filename: New 100-490 Study Guide V8.02 For CCT Routing & Switching Exam.pdf
Title: Exam :
Author: Sky123.Org

This PDF 1.7 document has been generated by Microsoft® Word 2016, and has been sent on pdf-archive.com on 30/06/2020 at 08:09, from IP address 149.248.x.x. The current document download page has been viewed 15 times.
File size: 309 KB (4 pages).
Privacy: public file




Download original PDF file









Document preview


The safer , easier way to help you pass any IT exams.

1.Which protocol does TFTP typically use for transport?
A. RSVP
B. TCP
C. HTTP
D. UDP
Answer: D

in

g

E
xa

m

2.What is the correct IPv6 address notation?
A. 2001:0DB8::/128
B. 2001:0DB8:0::
C. 2001:0DB8::1:1:1:1:1
D. 2001:0DB8:130F:0000:0000:7000:0000:140B
Answer: D

Fo

r

C

C

T

R
ou

ti

ng

&

S
w

it
ch

3.Which two statements about Telnet and SSH are true? (Choose two.)
A. SSH is a protocol that provides a secure remote access connection to network devices.
B. SSH uses the well-known TCP port 23 for its communication.
C. A Telnet network management connection is dropped when a router reboots.
D. Telnet is a protocol that provides a secure remote access connection to network devices.
E. Telnet is preferred over SSH for security reasons.
Answer: AC

S

tu

dy

G

ui

de

V

8.

02

4.Which address facilitates the routing of packets over an IP network?
A. physical
B. transport
C. network
D. MAC
Answer: C

N

ew

10
0

-4

90

5.Which two IPv4 addresses can be assigned to a host computer? (Choose two.)
A. 255.255.255.255
B. 10.1.1.20
C. 0.0.0.0
D. 192.168.10.15
E. 292.10.3.4
Answer: BD
6.What are two components of a WAN connection? (Choose two.)
A. CSU/DSU
B. router
C. bridge
D. hub
E. switch
Answer: AB

2 / 3

The safer , easier way to help you pass any IT exams.

7.Which device is a DTE device?
A. CSU/DSU
B. router
C. cable modem
D. DSL modem
Answer: B

R
ou

ti

ng

&

S
w

it
ch

in

g

E
xa

m

8.Which layer of the OSI model defines how data is formatted for transmission and how access to the
physical media is controlled?
A. presentation
B. data link
C. network
D. transport
Answer: B
Explanation:
Reference:
https://itcertzone.wordpress.com/2011/01/24/the-seven-layers-of-the-osi-model/#:~:text=Layer %202%3
A%20The%20Data%20Link,reliable%20delivery%20of%20the%20data.

-4

90

S

tu

dy

G

ui

de

V

8.

02

Fo

r

C

C

T

9.Which command shows the status of power supplies and sensor temperatures?
A. show hardware
B. show module
C. show environment
D. show diag
Answer: C
Explanation:
Reference: https://www.cisco.com/c/m/en_us/techdoc/dc/reference/cli/n5k/commands/showenvironment.html

N

ew

10
0

10.What are two standard fiber-optic connectors? (Choose two.)
A. Lucent
B. rollover
C. subscriber
D. multidimension
E. crossover
Answer: AC
11.Which type of physical connector does a Gigabit Ethernet port typically use?
A. RJ-9
B. RJ-45
C. DB-25
D. RJ-11
Answer: B

3 / 3


New 100-490 Study Guide V8.02 For CCT Routing & Switching Exam.pdf - page 1/4
New 100-490 Study Guide V8.02 For CCT Routing & Switching Exam.pdf - page 2/4
New 100-490 Study Guide V8.02 For CCT Routing & Switching Exam.pdf - page 3/4
New 100-490 Study Guide V8.02 For CCT Routing & Switching Exam.pdf - page 4/4

Related documents


network viva questions and answers
200 120 cisco real dumps
comptia n10 006 practice exam killtest
comptia network n10 006 exam questions
comptia network n10 006 dumps
new flydumps cisco 100 105 pdf


Related keywords