Katalog MK (PDF)
File information


Title: MergedFile

This PDF 1.5 document has been generated by Adobe Illustrator CC 2017 (Windows) / 3-Heights(TM) PDF Merge Split API 4.9.17.0 (http://www.pdf-tools.com), and has been sent on pdf-archive.com on 26/09/2017 at 13:57, from IP address 77.28.x.x. The current document download page has been viewed 589 times.
File size: 7.14 MB (5 pages).
Privacy: public fileFile preview


Aleksandar
Graphic Studio

Веб дизајн

Страница 1

Графички дизајн

Страница 2

Видеа и мултимедија

Страница 3

Илинденска бр.138

www.graphicdesign.mk
078399529

info@graphicdesign.mk

Веб дизајн

Типови на веб страници кои ги нудиме
- Професионални веб страници за компанија (со прекрасна графика, галерија со производи
што ги нуди компанијата и сите детални информации за истата.
- Веб страници со одредени функционалности што клиентот ќе ги посака.
- Веб страници за споделување вести или било каков тип на содржина.
- Лични, блог или пак портфолио веб страници.
- Веб страници за продажба со веб - продавница за било какви производи клиентот и да
посака да може да продава.
- Информативни форуми.
- Веб страници за аукции.

Рекламни видеа и
видео анимации

Креирање на кратки видео филмови
Креирање на видео реклами
Креирање на видео анимации
Креирање на гифови
Едитирање и корегирање на видео содржина
Креирање на видеа наменети за социјални медиуми
Креирање на анимирани логоа, фигури, слики

Програми со
кои работиме

Adobe Premiere CC PRO 2017

Adobe After Effects CC 2017

Sony Vegas PRO 13

Графички дизајн
Се што изработуваме

Изработка од секаков вид на слики
Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се.
Манипулација на фотографии од секаков карактер.
Изработка на секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници или било каков
тип на документи.
Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.
Ретуширање на стари или пак нови фотографии.
Колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии
Креирање банери, рекламни постери, флаери.
Ретуширање на модели и корегирање на модни детали.
Креирање на бизнис брошури, каталози и ценовници.
Креирање на професионални логоа целосно по вкус на клиентите.
Креирање на визит - бизнис картички.
Креирање на визит - бизнис картички.

Photoshop CC

Illustrator CC

Lightroom CC

InDesign CC

Дизајнот е оној што продава,купува и склучува зделки.

078399529

info@graphicdesign.mk

www.graphicdesign.mk

Илинденска бр.138


Download Katalog MKKatalog MK.pdf (PDF, 7.14 MB)


Download PDFShare this file on social networks     

Link to this pagePermanent link

Use the permanent link to the download page to share your document on Facebook, Twitter, LinkedIn, or directly with a contact by e-Mail, Messenger, Whatsapp, Line..
Short link

Use the short link to share your document on Twitter or by text message (SMS)
HTML Code

Copy the following HTML code to share your document on a Website or Blog
QR Code to this page


QR Code link to PDF file Katalog MK.pdf


This file has been shared publicly by a user of PDF Archive.
Document ID: 0000678226.
Report illicit content